Zamieszczone przez IrekLubinPL
Brak oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Octavia Liftback
Zwiń
X
-
Czyżby na DGT? :PTagi: Brak
-
Witam.
Nie mam podświetlenia tablicy rejestracyjnej w mojej Octavii, żarówki są ok., bezpiecznik raczej też...
Co może być przyczyną?
Wszystkie podpowiedzi będą dla mnie ważne..., bo muszę mieć podświetlenie, żeby zrobić przegląd (auto sprowadzone)...
Pozdrawiam.Skoda Octavia I 1.8 20V & Seat Toledo 1.8 20V - JAK BRACIA BLIŹNIAKI !!! Pozdrawiam!
-
Zdejmij plastikową osłonę od wewnątrz klapy tam są wtyczki od żarówek rozepnij i przeczyść pewnie tam nie łączy, też tak miałem
Osłona jest na zatrzaskach szarpnij delikatnie i wyjdzie.
Komentarz
-
Ok. Dzisiaj tym się zajmę... będę szukał wadliwych łączeń...
Pozdrawiam.Skoda Octavia I 1.8 20V & Seat Toledo 1.8 20V - JAK BRACIA BLIŹNIAKI !!! Pozdrawiam!
Komentarz
-
money555, oprócz wadliwych łączeń może wystarczy docisnąć blaszki trzymające żąrówki"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Re: Brak oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Octavia Liftbac
U mnie nie obyło się bez wymiany oprawek żarówek. Plastik był przegrzany , nadtopiony i kruchy a miedziane styki w nim siedzące aż zielone od śniedzi.W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
A może sprawdź kabelki w przelotce gumowej.
Komentarz
-
Ok. Okazało się, że nie łączyła kostka pod osłoną plastikową w klapie bagażnika...
Teraz jest wszystko ok.
Temat do zamknięcia.Skoda Octavia I 1.8 20V & Seat Toledo 1.8 20V - JAK BRACIA BLIŹNIAKI !!! Pozdrawiam!
Komentarz
Komentarz